Lieve allemaal

6 november, een datum die in ons geheugen gegraveerd staat. Het einde van ons feestweekend dat we liever op een andere manier afsloten. Wij verloren onze aspi- en hoofdleider Bram Houtmeyers. Een leider, een vriend, een knuffelbeer die elke dag goedlachs door het leven ging, die ons elke keer opnieuw een lachje op het gezicht toverden, die ervoor zorgden dat iedereen kon zijn wie hij was en van elke plek een aangename plek kon maken. Kortom, die iets mooi betekende in ieder’s leven.

Wij plaatsten samen met de leiding ook een hart en vele bloemen op de plaats van het ongeval, zij die hier graag langs willen gaan of iets willen neer leggen kunnen dat zeker.

Bram zal enorm gemist worden en vooral nooit vergeten worden.

Dra zien w’elkander weer✨🤍💫

Liefs,

De leiding


Het leiders lied

CHIRO, WAT HOUDT DAT IN?

Chiro, Dat zijn de leukste momenten die je nooit zal vergeten. Al de mooie kamp verhalen die jaarlijks terug worden opgehaald, prachtig toch!

Chiro, Dat is nu eenmaal plezier maken met andere leden en leiding. Samen leuke spelletjes spelen en de zondagnamiddag laten voorbijvliegen! 

Chiro, Dat is veel nieuwe vrienden maken waar je later nog steeds de leukste momenten mee gaat beleven. Ook leren omgaan met andere mensen en hun waarden leren te respecteren.

INSCHRIJVINGEN

De inschrijvingen voor het nieuwe Chirojaar zijn begonnen. Je kan nog inschrijven tot en met 23 oktober. Iedereen kan vrijblijvend 2 keer proberen zonder te betalen. Na deze 2 keer vragen wij om uw kind(eren) in te schrijven.

WIE ZIJN WE?

Wil je weten wie jouw leiding is? Wil je meer te weten komen over alle andere leiding?

Klik dan op de rode knop hieronder.

Bekijk hieronder onze aankomende activiteiten

Aankomende evenementen